Booking

Set menus & specialities

Know-how

Béa and Mike have been in Chamonix for over twenty years and are now opening a new restaurant. Their à la Carte and set menus vary with the seasons but the indispensables favourites are always available. Come and spend some time in our warm interior or enjoy the views of the Mont Blanc from our terrace.

 

FORMULE DU MIDI (EN)

Update Monday, July 3, 2017 - 11:07
Sauf Dimanche et jours fériés

Entrée / Plat ou Plat / Dessert 22€
Entrée / Plat / Dessert 27€
Plat seul 19€

Entrée (au choix) (EN)

  • Salade de haricots vert, œuf Mollet à 63,7°C, Vinaigrette parfumé à la Truffe, copeaux de Parmesan
  • ou Entrée du jour

Plat (au choix) (EN)

  • ou Plat du Jour
  • Filet de Dorade Sébaste Snackée, soupe de Poisson, pommes de terre Safranée, Aïoli

Dessert (au choix) (EN)

  • Dessert à la carte indiqués par ** dans la page "la carte"

MENU TELECABINE (EN)

Update Thursday, July 13, 2017 - 16:54
39,00 €

Entrée (au choix) (EN)

  • Céviche of scotish salmon with ginger, onions and cucumber
  • Whole Artichoke with Truffle dressing
  • Burratina , Tomato tartar “Noires de Crimée” Sariette herbs

Plat (au choix) (EN)

  • Veal Entrecote cooked in low temperature with Truffled Juice
  • Ibérique Pork pickled spare ribs « Savora » Mustard juice
  • Sliced Tuna "à la plancha", Noodles Wok with Crispy Vegetables, Guacamole

Dessert (au choix) (EN)

  • Shortbread, white cheese mousse with lime zest, strawberry tartar
  • Pavlova with rosemary apricot, almond foam, apricot sorbet
  • French cheese board